2014. május 24., szombat

Nem alszik ki a parázs

Azt hiszem, Björnnél elérkezett az, amikor kinyílt előtte az ajtó a világ felé. Valamelyik reggel leszegett fejjel, vörös képpel, sietősen húzott el mellettem a fürdőbe, méghozzá anélkül, hogy bármit is hajlandó lett volna elárulni arról, hogy mi történt. Ekkor törhetett meg nála a jég, mivel a nap folyamán és a későbbiekben megesett beszélgetésekből rájöttem, hogy eljutott addig a pontig, hogy észrevegye, mennyi nő veszi körbe és hogy neki nem kötelessége élete végéig várni Lenire. Persze egyelőre azon az állásponton van, hogy ha Leni egy vonat és ő egy utas, ő minden alkalommal ott lesz a váróban, ahol lehetősége nyílhat felszállni, addig pedig imádja a kislányát. Mit ne mondjak, meglepődtem. Reméltem, hogy a hősszerelmes része egy picikét csillapodik, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar le tudja ennyire kezelni a dolgot.

Persze ilyenkor szól közbe Murphy.

Tegnap megint összeültünk a csajokkal egy random meetre, ahol nem győztem elfojtani a röhögést, Björn annyira mókás volt. Megismert egy olyan fiút, aki csak azért nem lány, mert a természet nem így határozott, legalábbis így fogalmazta meg. Nao egészen magas, hihetetlenül vékony, és fenékig érő, világosszőke haja van. Hiromival ketten, hogy mit levágtak... Björn meg kivételesen igyekezett kivonni magát a társaságból, mivel egyedül erősítette a heteroszexuális férfiak táborát, ráadásul a szöszi éhes pillantásokkal keresett olyan hímegyedet, aki férfiasabb Hirominál. Elmaradt a nagy gyerekezés is, Toshival próbálkoztak egy keveset egymással, aztán Rizel is megfordult Björnnél, végül Leni megjelent és ezzel véglegesen eltűnt a társasági életből a norvég fiú.

Először persze csak ültek egymás mellett csendben, mint két tök, a másikra se nagyon mertek nézni, aztán talán Björn volt az, aki félrehívta Lenát és a vége nagy bújás lett.


Tudtommal nem csattant el csók köztük, Björn szerint beszélgettek egy keveset, amiből annyit sikerült elkapnom, hogy "Ne aggódj, egyszer a sakálok is elhallgatnak.", de az úrfi nem igazán akar beszélni a történtekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése